banner26

Kokain operasyonunda bir kişi daha aranıyor

Girne’de tasarrufunda 10 gram kokain ile yakalanan zanlı Danyal Özdilaver ek tutukluluk süresi talebi ile bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Murat Döşenci olayla ilgili bulguları aktardı.

Güncel 12.05.2020, 17:11 12.05.2020, 17:11
58
Kokain operasyonunda bir kişi daha aranıyor
banner32





Girne’de tasarrufunda 10 gram kokain ile yakalanan zanlı Danyal Özdilaver ek tutukluluk süresi talebi ile bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.





Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Murat Döşenci olayla ilgili bulguları aktardı. Döşenci 8 Mayıs 2020 tarihinde, saat 16.30 sıralarında,  Boğazköy’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli vaziyette görülen zanlı Danyal Özdilaver’in üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 10 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının itiraf nitelikli gönüllü ifade verdiğini ancak henüz teyit ve tekzibinin tamamlanmadığını ayrıca bağlantısı olan bir şahsın daha arandığını belirterek soruşturma maksatlı 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.





Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç zanlının soruşturma maksatlı 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Kamalı Haber)


Yorumlar (0)
banner6