banner26

Namık Kemal Lisesi’nde online eğitime geçiliyor

Güncel 31.03.2023, 17:54
13
Namık Kemal Lisesi’nde online eğitime geçiliyor
banner32

3 haftayı aşkın süredir çadırda eğitim verilen Mağusa’daki Namık Kemal Lisesi’nde eğitimin Pazartesi itibariyle online (çevrimiçi) eğitime döneceği öğrenildi.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Namık Kemal Lisesi’nde çevrim içi eğitime geçilmesi hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay, “Meydana gelen deprem sonrasında Gazimağusa’da bazı devlet okulları binalarının yapıları ile ilgili duyulan endişe nedeni ile Gazimağusa Belediyesi olarak sorumluluk bilinci ile hareket ettik. Okul yönetimleri, Okul Aile Birlikleri ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte eğitimin devam etmesi ve bunun yüz yüze, sınıflarda olmasının gerekli olduğu düşüncesi ile girişimlerde bulunduk” dedi.

Uluçay, “Pandemi süresince öğrenciler sınıf ortamından uzak, eğitimlerine çevrim içi eğitim şekliyle devam etmişti. Ancak çevrim içi eğitim sisteminde ne yazık ki beklenen ve istenen başarı sağlanamadı” ifadelerini kullandı.

“Bizler Namık Kemal Lisesi’nde yeniden çevrim içi eğitim sistemine geçiş yapılmasını üzüntü ile karşılıyoruz” diyen Uluçay, şöyle devam etti:

“Namık Kemal Lisesi’nde eğitimin yüz yüze olması için emek gösteren öncelikle okul idaresine, Milli Eğitim Bakanlığı’na, öğretmenlere, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na ve Okul Aile Birlikleri’ne teşekkürlerimizi sunar, öğrencilerin bir an önce sınıflarında eğitimlerine devam edebilmesini temenni ediyoruz.

banner36
Yorumlar (0)
banner6