banner26

Saner: Bir emirname yayınlanıyor Şehircilik Dairesi'nin kendi bile inanmıyor emirnameye. Böyle bir mantık nerede olabilir

UBP Milletvekili Ersan Saner, kendi hükümetleri döneminde konuyla ilgili yapılan çalışmalardan bahsetti. Bu iş yapılırken sivil toplumun, bölge halkının görüşlerine başvurulması gerektiğini dile getiren Saner, “Bir emirname yayınlanıyor Şehircilik Dairesi’nin kendi bile inanmıyor emirnameye.

Güncel 26.11.2018, 14:01 26.11.2018, 14:01
32
Saner: Bir emirname yayınlanıyor Şehircilik Dairesi'nin kendi bile inanmıyor emirnameye. Böyle bir mantık nerede olabilir
banner32

UBP Milletvekili Ersan Saner, kendi hükümetleri döneminde konuyla ilgili yapılan çalışmalardan bahsetti.

Bu iş yapılırken sivil toplumun, bölge halkının görüşlerine başvurulması gerektiğini dile getiren Saner, “Bir emirname yayınlanıyor Şehircilik Dairesi’nin kendi bile inanmıyor emirnameye. Böyle bir mantık nerede olabilir” dedi.

Mimarlar Odası ve Mimar Mühendis Odaları Birliği’nin konuyla ilgili şikayetlerine işaret eden Saner, yıllar geçtiği halde emirnamelerle yönetilen belediyeler olduğunu söyledi.

Saner emirnamelerle bu işlerin yönetilmesine kesinlikle karşı olduklarını söyledi.

Başbakan Tufan Erhürman’ın daha önce emirname yayınlanmayacağı sözü olduğunu da savunan Saner, şu anda yaşananların izahını istedi.

Yorumlar (0)
banner6