banner26

Taçoy: İşiniz çok, paranız yok, Allah yardımcınız olsun

UBP Milletvekili Hasan Taçoy, bazı yol güvenliği projelerinin müteahhitlerinin projeden çekildiğini ve projelerin yeniden ihaleye çıkılması gerektiğini ve bütçede bu projeleri tamamlayacak paranın bulunmadığını söyleyerek, “2018 yılında karayollarında hiçbir şey yapılmamış mı olacak?” diye sordu. Gönyeli’deki üst geçit projesiyle ilgili herkesin aynı şeyleri söylemekten de dinlemekten de bıkıldığını dile getirerek, “Herkes bıktı, kimse gereğini yapmıyor” dedi.

Güncel 22.11.2018, 15:01 22.11.2018, 15:01
18
Taçoy: İşiniz çok, paranız yok, Allah yardımcınız olsun
banner32

UBP Milletvekili Hasan Taçoy, bazı yol güvenliği projelerinin müteahhitlerinin projeden çekildiğini ve projelerin yeniden ihaleye çıkılması gerektiğini ve bütçede bu projeleri tamamlayacak paranın bulunmadığını söyleyerek, “2018 yılında karayollarında hiçbir şey yapılmamış mı olacak?” diye sordu.

Gönyeli’deki üst geçit projesiyle ilgili herkesin aynı şeyleri söylemekten de dinlemekten de bıkıldığını dile getirerek, “Herkes bıktı, kimse gereğini yapmıyor” dedi.

Posta Dairesi’nde kartlı sisteme geçmek için onay yasasının beklendiğini, bu yasanın niye tamamlanamadığını anlamadığını kaydeden Taçoy, dairenin personel eksikliğinin yıllardır giderilmediğini de belirtti.

Telekomünikasyon Dairesi’nde yapılacak düzenlemelerin hükümet programına da konduğunu ve kendisinin bunu görünce sevindiğini anlatan Taçoy, bunun da hayal edilen ama hayata geçirilmeyen işlere güzel bir örnek olduğunu söyledi.

Taçoy, bilgisayarlar konusunda yapılması acil olan işlere de örnekler vererek, limanlar, sivil havacılık, Geçitkale Havalimanı, Çatalköy'de düşünülen havaalanı ve Trafik Komisyonu'yla ilgili yapılanlar ve yapılacak olanlarla ilgili bilgi istedi.

Taçoy, “İşiniz çok, paranız yok, Allah yardımcınız olsun” dedi.

Yorumlar (0)
banner6