banner26

'TC kökenli vatandaşların Güney'e seyahat edememesi konusunda atılması planlanan bir adım var mı?'

UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu,  TC kökenli vatandaşların Güney Kıbrıs’a seyahat edememesi konusunda da atılması planlanan bir adım olup olmadığını sordu. Avrupa Parlamentosu temsiliyetlerine değinen ve AP seçimlerine işaret eden Hasipoğlu, orada bulunan 6 sandalyenin tümünün Kıbrıslı Rum tarafından işgal edilmiş durumunda olduğunu belirterek, orada Kıbrıslı Türklere ait 2 sandalye konusunda herhangi bir mücadele ortaya konup konmayacağını sordu.

Güncel 17.11.2018, 12:48 17.11.2018, 12:48
28
'TC kökenli vatandaşların Güney'e seyahat edememesi konusunda atılması planlanan bir adım var mı?'
banner32

UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu,  TC kökenli vatandaşların Güney Kıbrıs’a seyahat edememesi konusunda da atılması planlanan bir adım olup olmadığını sordu.

Avrupa Parlamentosu temsiliyetlerine değinen ve AP seçimlerine işaret eden Hasipoğlu, orada bulunan 6 sandalyenin tümünün Kıbrıslı Rum tarafından işgal edilmiş durumunda olduğunu belirterek, orada Kıbrıslı Türklere ait 2 sandalye konusunda herhangi bir mücadele ortaya konup konmayacağını sordu.

Kıbrıs sorunuyla ilgili bazı sorular yönelten Hasipoğlu, özellikle güvenlik ve garantiler kapsamında Türkiye’nin müdahale hakkı konusundaki duruşu sordu.

Hasipoğlu toprak konusunda hali hazırda nerelerde ne tavizler verildiğini ve bu konuda bir eşik bir sınır olup olmadığını sordu.

.

banner36
Yorumlar (0)
banner6