banner26

TFF: Ligler en erken haziran ayı başında oynanabilir

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), "Takımlarımızın hazırlık süreci de göz önüne alındığında liglerimiz en erken haziran ayı başında oynanabilecek" açıklaması yaptı. TFF resmi internet sitesinden cuma günü yapılan yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüsün yol açtığı Covid-19 salgını nedeniyle 19 Mart tarihinde ertelenen liglerin en erken haziran ayında başlayabileceği bildirildi.

Güncel 03.04.2020, 13:05 03.04.2020, 13:05
29
TFF: Ligler en erken haziran ayı başında oynanabilir
banner32

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), "Takımlarımızın hazırlık süreci de göz önüne alındığında liglerimiz en erken haziran ayı başında oynanabilecek" açıklaması yaptı.





TFF resmi internet sitesinden cuma günü yapılan yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüsün yol açtığı Covid-19 salgını nedeniyle 19 Mart tarihinde ertelenen liglerin en erken haziran ayında başlayabileceği bildirildi.





Covid-19'a ilişkin gelişmelerin Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu ve UEFA ile koordineli bir şekilde değerlendirildiğini belirten TFF açıklamada, "Önceliğimiz daima sporcularımız, futbola hizmet eden tüm bireylerimiz ve taraftarlarımızın sağlığıdır" ifadelerine yer verdi.





Açıklamada, federasyonun gelişmelere göre tüm şartlara uygun olarak 10 alternatifli senaryosu, planı ve programının hazır olduğu belirtildi.





TFF, "Tüm çabamız, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonunda, Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda insan hayatı önceliğinden taviz vermeden, UEFA ile de ortak hareket ederek liglerimizde 2019-2020 sezonunun sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını sağlamak içindir" ifadelerini kullandı.


banner36
Yorumlar (0)
banner6