banner26

Veliler ne yapacağını şaşırdı: Pazartesi okul olacak mı?

Güncel 07.01.2022, 15:55
127
Veliler ne yapacağını şaşırdı: Pazartesi okul olacak mı?
banner32

KTOEÖS, kendi kendine online eğitim kararı aldı, Bakanlık ise eğitim yüz yüze devam edecek dedi. Veliler ne yapacağını şaşırdı, birçoğu çocuklarını bugün okula göndermedi. Pazartesi günü de na yapacağını bilmiyor.

Ülkemizde eğitimde adeta bir kaos yaşanıyor. Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası bugünden itibaren 13 Ocak tarihine kadar online eğitime geçileceğini duyurmuştu. KTOEÖS Başkanı Elmalı, sendika yönetim kurulunun bugünden 13 Ocak Perşembe gününe kadar eğitimin online devam etmesine karar verdiğini açıklamıştı. Hatta bazı öğretmenler öğrencilerinin cep telefonlarına mesajlar atarak derslerin online olacağını duyurdu.

Bu gelişmeden Eğitim Bakanlığı’nın haberi olmadı. Sendika açıklaması sonrasında yazılı bir açıklama yapıldı ve eğitimin yüz yüze devam edeceği açıklandı.

Bu zıt açıklamalardan sonra eğitimde tam bir başıboşluk ve keşmekeşlik yaşanmaya başladı. Veliler ne yapacağını bilemez bir halde kaldı. Kimi veli bugün çocuğunu okula gönderirken, kimileri ise eğitimin online yapılacak olmasından dolayı çocuklarını okula göndermedi.

Yaşanan tartışma “Eğitimi kim yönetiyor” sorusunu da gündeme getirdi.

Yorumlar (0)
banner6