banner26

Erhan Arıklı da Pozitif

Gündem 13.09.2020, 19:20
92
Erhan Arıklı da Pozitif
banner32

Yeniden Doğuş Partisi'nin (YDP) içerisinde 6 pozitif vaka çıkmasının ardından Genel Başkan Arıklı’da pozitif olduğunu sosyal medya üzerinden duyurdu.

 Arıklı, kendini 10 gündür evde izole ettiğini ve 3 ayrı test yaptırdığını kaydetti.

Arıklı, kendisinde en küçük bir semptom belirtisi olmadığını aktararak Girne Suat Günsel Hastanesi’ne gittiğini söyledi.

Arıklı’nın açıklaması şöyle:

BEN DE POZİTİF ADAM OLDUM...

Vallaha ne yalan söyleyim, benim ve partim için yollara düşmüş dava arkadaşlarımın birer birer pozitif çıkmasına üzülüyor, ama diğer taraftan bende herhangi bir semptom olmamasına içerliyordum. Kendimi arkadaşlarıma ihanet etmiş gibi hissediyordum.

Yaklaşık 10 gündür evde kendimi izole etmiştim. En küçük bir semptom belirtisi yoktu.

Nihayet bugün test yaptırmaya karar verdim. 3 ayrı yerde test yaptırdım.

Bir kaç saat sonra beni Sevgili Dostum Suat Günsel aradı ve üzüntü ile test sonucumun pozitif çıktığını söyledi. "Kardeşlik hukukumuza istinaden seni ben misafir etmek isterim" dedi.

"Elbette" dedim. Buruk bir sevinçle hazırlandım. Çantama epeydir okunmayı bekleyen kitapları doldurdum. Ev halkı ile uzaktan selamlaşıp Girne Suat Günsel Hastahanesi’ne geldim.

Orada Tomografimi çekip, kan tahlillerimi yaptılar ve beni Oasis Karantina Hoteline yerleştirdiler.

Doktor tomografimin harika olduğunu söyleyerek beni tebrik etti. Evdeki  Karantina süresini de dikkate alarak 3-5 gün sonra tekrar test yapacaklarını söyledi.

Neticede ben de artık pozitif bir adam oldum ve dava arkadaşlarımın arasına katıldım.

Yorumlar (0)
banner6