banner26

Güney'de Kawasaki hastalığıyla mücadele eden 2,5 yaşındaki çocukta Koronavirüs görüldü

Güney Kıbrıs’ta vakalardan birinin, Kawasaki hastalığı nedeniyle Makarios Hastanesi’nde tedavi gören 2,5 yaşındaki çocuk olduğunu, diğerinin de çocuğun babası olduğunu kaydetti. Çocuğa yapılan ilk testin negatif çıktığını; ancak ikinci bir test daha yapıldığını ve bu testte koronavirüsün “sınırda” çıktığını belirten gazete, çocuğa üçüncü bir test daha yapıldığını ve son testte çocuğun kesin olarak koronavirüs taşıdığının belirlendiğini yazdı.

Gündem 12.05.2020, 09:39 12.05.2020, 09:39
73
Güney'de Kawasaki hastalığıyla mücadele eden 2,5 yaşındaki çocukta Koronavirüs görüldü
banner32

Güney Kıbrıs’ta vakalardan birinin, Kawasaki hastalığı nedeniyle Makarios Hastanesi’nde tedavi gören 2,5 yaşındaki çocuk olduğunu, diğerinin de çocuğun babası olduğunu kaydetti.
Çocuğa yapılan ilk testin negatif çıktığını; ancak ikinci bir test daha yapıldığını ve bu testte koronavirüsün “sınırda” çıktığını belirten gazete, çocuğa üçüncü bir test daha yapıldığını ve son testte çocuğun kesin olarak koronavirüs taşıdığının belirlendiğini yazdı.
Gazete, çocukta her iki hastalığın da görülmesinin, çocuğun hayatının tehlikede olduğu manasına gelmediğini ve dünyada, koronavirüs ile Kawasaki hastalığı arasında bağlantı bulunup bulunmadığının araştırıldığını, Rum doktorların da bu konudaki araştırma sonuçlarını beklediğini belirtti.
Haberde, çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği de ifade edildi.


Yorumlar (0)
banner6