banner26

Barış ve Nisa aşk mı yaşıyor?

Magazin 18.08.2020, 17:15
309
Barış ve Nisa aşk mı yaşıyor?
banner32

Survivor 2020'de gönüllüler takımında birlikte yarışan ve büyük bir hayran kitlesi edinen Nisa Bölükbaşı ile Survivor ikincisi Barış Murat Yağcı'nın sarmaş dolaş görüntülenmesi "Aralarında aşk mı var?" sorusunu akıllara getirdi.


'Survivor 2020' finalinin ardından Prag’a dönen Nisa Bölükbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla Türkiye’ye döneceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam Acun Ilıcalı’nın evinde yapılan maça Barış Murat Yağcı ile katılan Nisa Bölükbaşı’nın neşeli halleri dikkat çekmişti.

Nisa'nın Türkiye'ye gelişini müjdelediği saatlerde yakın arkadaşı Barış Murat Yağcı'nın paylaşımı da gözlerden kaçmamıştı. Barış Murat Yağcı'nın “yakında güzel şeyler olacak” gönderisini hayranları Nisa'nın Türkiye'ye dönüşüyle ilişkilendirmişti.

Yarışmadan beri birbirlerinden hiç ayrılmayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Çeşme'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Bilal Özcan’ın haberine göre; Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın, sarmaş dolaş halleri herkesi şaşırttı.

Bu görüntüler sonrası ikilinin aşk yaşayıp yaşamadığı merak konusu oldu.Yarışmada Nisa Bölükbaşı ve Sercan Yıldırım arasındaki aşk iddiası sık sık gündem oluyordu. Nisa, Sercan’ı reddetmiş ve bu konuyla sık sık gündeme gelmişti.

Öte yandan ikili dün akşam da Yılmaz Vural’ın evindeki yemeğe birlikte katıldı.


 

Yorumlar (0)
banner6