banner26

Dünyanın En Güzel Çocuğunun Son Haline Bakın

Thylane Blondeau kimdir dünyanın en güzel çocuğunun son hali görenleri büyüledi. Öyle ki Thylane Blondeau, dünyanın en güzel 100 yüzü arasında zirveye oturdu.

Magazin 01.09.2020, 15:39 01.09.2020, 15:45
743
Dünyanın En Güzel Çocuğunun Son Haline Bakın
banner32

Thylane Blondeau'yu hatırlıyor musunuz? Belki isminden değil ama bu fotoğrafı mutlaka bir yerlerde görmüşsünüzdür! Daha 6 yaşındayken dünyanın en güzel çocuğu ünvanını alan bu minik artık büyüdü ve 17 yaşında. Fransız futbolcu Patrick Blondeau ve aktris moda tasarımcısı Veronika Loubry'nin kızı olan Thylane Blondeau yıllar sonra güzelliğini ikinci kez tescil ettirdi. 

Thylane Blondeau, Dünyanın En Güzel 100 Yüzü yarışmasında zirveye oturdu. Yarışma için yolladığı video 2 günde 2 milyondan fazla izlendi ve 80 bin beğeni aldı. 

Oylama sonucu yılın en güzel yüzü seçilen Thylane Blondeau, takipçilerine teşekkür mesajı yayınladı. "Bir zamanlar bir numara olduğumu hiç düşünmemiştim !! Hepinize teşekkür ederim - harika tatiller geçirmenizi ve ailenizle birlikte güzel bir Noel geçirmenizi dilerim ... hepiniz için en iyisini diliyorum."

Ödülün kazananları arasında Michelle Pfeiffer, Meg Ryan, Siohue Marcaeu, Nicole Kidman ve Gwyneth Paltrow da yer alıyor.

10 yaşındayken Thylane, Vogue Paris için poz vermişti. Kısa elbiseler ve ağır makyajı nedeniyle 'cinselleştirilmiş çocuk' eleştirilerine maruz kalmıştı.

Yorumlar (0)
banner6