banner26

Hazar Ergüçlü'den sevgilisiyle tatilde, seksi pozlar

Magazin 25.05.2021, 16:43
1475
Hazar Ergüçlü'den sevgilisiyle tatilde, seksi pozlar
banner32

Oyuncu Hazar Ergüçlü (29), yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’yle (47) tatil sezonunu Fethiye'de açtı. Jakuzisi bulunan lüks odalarında tatil yapan ikili objektiflere yansıdı.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Ergüçlü gün boyu deniz ve güneşin keyfini sürerken, Onur Ünlü tişörtünü çıkarmadı. Ünlü oyuncunun iskeleden dubalara kadar gittiğini fark eden Ünlü'nün, "Çok uzaklaşıyorsun, nereye gidiyorsun?” diye Ergüçlü'ye bağırdığı duyuldu.

Ergüçlü, deniz keyfi sonrasında iskeleden çıktı. Bir ara sevgilisinin yanına gelen ünlü yönetmen, oyuncuya sarılıp öpücüklere boğdu.

İskelede rahat tavırlar sergileyen Ergüçlü, şezlonga uzanıp güneşlendi. Sevgilisinin aksine Onur Ünlü’nün ise gün boyu telefon trafiği yaptığı görüldü.

Öte yandan Ergüçlü, tatilinden kesitleri Instagram hesabından da yayınladı.

SEVGİLİSİNE POZ VERDİ

Tatilinden kesitleri yayınlayan Ergüçlü'nün siyah bikinisiyle verdiği pozlar, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Oyuncu, ayna karşısında çektiği kareyi de Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı.

"GALİBA BANA YÜRÜYOR"

Geçtiğimiz haftalarda da sevgilisiyle ilgili espirili bir gönderi yayınlayan Hazar Ergüçlü, sırayla fotoğraflarını beğenen sevgilisini "Arkadaşlar galiba bana yürüyor" şeklinde paylaşmıştı.

İşte ünlü oyuncunun objektiflere takıldığı ve sosyal medyasından yayınladığı diğer anlar...

Yorumlar (0)
banner6