banner26

Şevval Sam’dan hayranlarına müjdeli haber!

Magazin 22.08.2020, 15:12
164
Şevval Sam’dan hayranlarına müjdeli haber!
banner32

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran oyuncu Şevval Sam, hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Sesiyle de büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı, yeni bir albümün yolda olduğunu duyurdu. Stüdyodan bir karesini paylaşan Sam, fotoğrafına “Geliyoor geliyoooor #karadenizalbümü geliyor!” mesajını not etti. Sam’ın müjdeli paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

ŞEVVAL SAM KİMDİR?

Şevval Sam, 11 Kasım 1973 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ünlü sanatçı Leman Sam’ın iki kızından biri olan Şevval Sam, ilk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’nda, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu bulunuyor.

1993 – 1998 yılları arasında yayınlanan Süper Baba adlı dizideki Deniz karakteriyle büyük beğeni toplayan Şevval Sam, 2006 yılında yayınladığı Sek adlı albümle de müzik kariyerine ilk adımı atmıştır.

banner36
Yorumlar (0)
banner6