banner26

Şeyma Subaşı'nın paylaşımına tepki yağdı: "Görgüsüzce... "

Magazin 19.04.2021, 17:50
204
Şeyma Subaşı'nın paylaşımına tepki yağdı: "Görgüsüzce... "
banner32

Sevgilisi ve kızıyla beraber Bali'de tatil yapan Şeyma Subaşı bu sefer uçak haberiyle gündeme geldi. Mohammmed Alsaloussi sevgilisi için jet bulamayınca uçak biletlerinin hepsini almak zorunda kaldı. Sevgilisi ile neredeyse her anını paylaşan Şeyma ise bu durumu es geçmedi ve takipçilerini paylaşımıyla bilgilendirdi.

Şeyma Subaşı, kendisi ve kızının yolculuk yapabilmesi için özel jet bulamayınca Subaşı'nın Mısırlı milyarder sevgilisi bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın aldı.

Sevgilisi Mohammed Al Saloussi sayesinde yolcu uçağında iki kişilik uçuş yapan Subaşı, “Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti.” ifadelerini kullandı.

Şeyma'nın paylaşımına ise sosyal medya kullanıcılarının yorum yapması ise geç sürmedi. Birçok kişi Subaşı'nın paylaşımını tiye alan yorumlarda bulundu işte o yorumlar....

"Özel jet bulamamışlar. Allah başka dert vermesin.-Bu dünyaya Şeyma Subaşı'nın çılgınlıklarını izlemeye gelmişiz."

"Bir fakire yardım et' desen etmezler. Şeyma Subaşı'nın kitabı nerede satılıyor? Hemen almalıyım. Milletin ekmek bulmaya zorlandığı dönemde bu paylaşımlar hiç yakışmıyor."

"Acun Ilıcalı olsa uçak şirketi kurardı. Görgüsüzce bir paylaşım olmuş. Bu kadın sürekli başkalarının imkanlarıyla hava atıyor."

Yorumlar (0)
banner6