banner26

Erdoğan'dan sert çıkış: "Be ahlaksız, be namussuz, be adi.."

Türkiye 21.02.2023, 16:27 21.02.2023, 16:28
421
Erdoğan'dan sert çıkış: "Be ahlaksız, be namussuz, be adi.."
banner32

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terbiyesiz terbiyesizliğini bırakmaz. Çıkmış bir tanesi Kızılay nerde diyor. Be ahlaksız, be namussuz, be adi. Böyle vicdansızlık olur mu?” ifadelerini kullandı

TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaniye’de açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın isim vermeden hakaret ettiği konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Depremler nedeniyle yüreğimize düşen ateşi anlatmakta kelimeler yetersiz kalıyor. Her ne kadar ana muhalefetin başındaki ve yanındakiler ‘devlet yok’ diyorsa da ilk günden beri jandarma, polis yerini almıştır.

Terbiyesiz terbiyesizliğini bırakmaz. Çıkmış bir tanesi Kızılay nerde diyor. Be ahlaksız, be namussuz, be adi. Böyle vicdansızlık olur mu? Kendi kurum ve kuruluşuna bu denli ahlaksızca yaklaşmak yenilir yutulur değildi. Kızılay 2 buçuk milyon insanına Yemek sunuyor. Bunların kulakları var ama duymaz, gözleri var ama görmez.

Geçici barınma merkezlerini hızla devreye alıyoruz. Bölgeye 300 bin çadır sevk edildi. Bunların kulakları var ama duymaz, gözleri var ama görmez. 865 bin vatandaşımız çadırda. 23 bin 500 vatandaşımız konteynerlerde.

*376 bin vatandaşımız ise MEB ile Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı yurtlarda. Şehrimizde 132 kurtarma aracı, 408 iş makinesi görev yaptı.

*Tüm ihtiyaçlar karşılanıyor. Çiftçilerimiz içinde her türlü desteği veriyoruz. Kalıcı konutlar için harekete geçtik. 1 yıl içinde kalıcı konutları yetiştireceğiz.

Depremde ihmali ve kastı olan varsa hesabını sormak boynumuzun borcu. Bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız.”

Yorumlar (0)
banner6