banner26

Tarifsiz acı: 3 yaşındaki Zeynep, babasının kullandığı aracın altında kaldı

Türkiye 09.07.2021, 17:53 09.07.2021, 18:10
431
Tarifsiz acı: 3 yaşındaki Zeynep, babasının kullandığı aracın altında kaldı
banner32

Ordu'nun İkizce ilçesinde babasının kullandığı otomobilin altında kalan 3 yaşındaki Zeynep Bektaş'ın cenazesi toprağa verildi. Bektaş çiftinin tek çocukları Zeynep'in 12 sene süren tüp bebek tedavisi sonrası dünyaya geldiği öğrenildi.
Seymenli Mahallesi'ndeki evlerinin önünde önceki gün otomobilini park etmeye çalışan baba Ünal Bektaş'ın kullandığı aracın altında kalarak yaralanan ve Ünye Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden küçük Zeynep'in cenazesi, morgdan alınarak babaevine getirildi.

Kızının ayakkabıları ve kıyafetlerine sarılan anne Nursel Bektaş, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Baba Ünal Bektaş ise kızının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.
Evlerinin önünde yapılan duanın ardından minik Zeynep'in cenazesi, Küçükgeriş Camisi'ne taşındı. Kılınan namaz sonrası Zeynep'in cenazesi aile kabristanında toprağa verildi.

Bu arada, 15 yıldır evli olan Bektaş çiftinin tek çocukları Zeynep'in 12 sene süren tüp bebek tedavisi sonrası dünyaya geldiği öğrenildi.

Seymenli Mahallesi Muhtarı Nedim Bektaş, 3 kilometrelik yol sorunu olan bir mevkide oturan ailenin evine yıllar sonra yol geldiğini belirterek, “Olay günü kardeşimiz yolu yapan belediye başkanını ziyaret edecekmiş. Çocuk aniden arabanın kör noktasına geliyor. Sonrasında sağlık ocağına, ardından da hastaneye götürdük ancak kurtaramadık. Keşke yol 100 yıl daha kalsaydı da böyle bir şey olmasaydı. Perişan haldeyiz, üzgünüz” dedi.


 

Yorumlar (0)
banner6