banner26

Bir aydır MR çekilemiyor

Diyalog gazetesinden Hüseyin ÇİÇEK’in haberine göre,  Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde bir aydır MR çekilemiyor. Bozulan MR cihazının tamiri için Türkiye’den teknik ekip bekleniyor.

Genel 16.04.2020, 13:16 16.04.2020, 13:16
37
Bir aydır MR çekilemiyor
banner32

Diyalog gazetesinden Hüseyin ÇİÇEK’in haberine göre,  Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde bir aydır MR çekilemiyor.





Bozulan MR cihazının tamiri için Türkiye’den teknik ekip bekleniyor.  Coronavirüs nedeniyle 14 günlük karantina sürecini göze alamayan ekiplerin, Kuzey Kıbrıs’a gelmediği belirtiliyor.





MR çekmek zorunda kalan hastalar ise Lefkoşa’da devlet hastanesi görevi Kolan Hastanesi’ne gidiyor ancak orada da aynı sorunla karşılaşıyor. 





Kolan Hastanesi’nde de MR cihazının bozuk olduğu belirtilirken, Diyalog’a konuşan vatandaşlar, “Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde MR çekemiyoruz. Bize Kolan Hastanesi’nin devlet hastanesi görevi gördüğü söylendi. Oraya gittik ancak Kolan Hastanesi’nin de MR cihazı bozukmuş. Hastalar ne yapacak” şeklinde konuştu. Vatandaşlar, MR çekimlerinin yapılamadığını ifade ederken, “Vatandaş ne yapacak. Nereye gidecek” diye sordu.





Haberin tamamını okumak için tıklayınız... https://www.diyaloggazetesi.com/kibris/mr-cihazi-icin-turkiyedenekip-gelecek-h77622.html


Yorumlar (0)
banner6