banner26

İşte Saner’in Baybars Hakkındaki Tepki Toplayan O Sözleri

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Ersan Saner, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars hakkında “küçük kadın” ifadesi kullanmadığını iddia etti.

Genel 22.07.2020, 22:38
366
İşte Saner’in Baybars Hakkındaki Tepki Toplayan O Sözleri
banner32

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Ersan Saner, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars hakkında “küçük kadın” ifadesi kullanmadığını iddia etti. Saner yaptığı yazılı açıklamada:

Benim kültürümde değil kadınlarımızı, hiç kimseyi aşağılamak , hor görmek yoktur. BRT’de katıldığım programda “HÜKÜMETİN KÜÇÜK KANADI “ dedim ama bir haber sitesi bunu “ HÜKÜMETİN KÜÇÜK KADINI” demişim gibi yazdı. Şu anda ilgili haber sitesine bakılırsa bunun ilgili haber sitesinden de bu yazilimi yanlis yapildigini ve haberin kaldırıldığını gorebilirsiniz. Asla böyle bir söylemim olmadı olamaz. Bu açıklamamı bana sormadan haber yapanlarla, fırsat bilip bana eleştiri yönelten başta Sayın Özersay olmak üzere herkesi kınar,tüm kadınlarımıza, halkımıza en derin saygılarımı sunarım..

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Ersan Saner, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars hakkında “küçük kadın” ifadesi kullanmadığını iddia etti ancak o anların tv kayıtları, Saner’in bu konudaki iddialarının gerçek olmadığını ortaya çıkardı.

İşte Saner’in Baybars hakkındaki tepki toplayan o sözleri:

İşte Ersan Saner'in konuşması

banner36
Yorumlar (0)
banner6