banner26

Ali Kişmir: Meşaleyi yaktım... Ne zaman geleyim?

Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın, sendikacıların kendi içinden birini bulmaları halinde DP kontenjanından Maliye Bakanı yapmayı önermesi üzerine kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Basın Emekçileri Sendikası Başkanı Ali Kişmir,  göreve talip oldu. İşte Kişmir’in o paylaşımı:, “Sayın Maliye Bakanım Serdar Denktas, "Sendikacılar aralarından birisini seçsin maliye bakanı atayım genni" talebiniz üzerine dün sendikalar olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi ve çağrınızı olumlu karşılayarak Basın-Sen Başkanı olarak beni Maliye Bakanı olarak seçti.

Güncel 08.10.2018, 11:39 08.10.2018, 11:39
31
Ali Kişmir: Meşaleyi yaktım... Ne zaman geleyim?
banner32

Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın, sendikacıların kendi içinden birini bulmaları halinde DP kontenjanından Maliye Bakanı yapmayı önermesi üzerine kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Basın Emekçileri Sendikası Başkanı Ali Kişmir,  göreve talip oldu.

İşte Kişmir’in o paylaşımı:,

“Sayın Maliye Bakanım Serdar Denktas, "Sendikacılar aralarından birisini seçsin maliye bakanı atayım genni" talebiniz üzerine dün sendikalar olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi ve çağrınızı olumlu karşılayarak Basın-Sen Başkanı olarak beni Maliye Bakanı olarak seçti... Milletimize hayırlısı olsun... Meşaleyi yaktım... Ne zaman geleyim?

Yorumlar (0)
banner6