banner26

Araç sahipleri; seyrüsefer, muayene ve yurt dışı çıkış harcını online ödeyebiliyor... Şubeye gitmeye gerek yok!

Araç Kayıt Otomasyon Sistemi (AKOS) devrede olmasına rağmen, Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği'nde yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. AKOS sayesinde, araç sahipleri seyrüsefer, muayene ve yurt dışı çıkış harcını internet üzerinden ödeyebiliyor.

Güncel 15.05.2020, 13:17 15.05.2020, 13:17
105
Araç sahipleri; seyrüsefer, muayene ve yurt dışı çıkış harcını online ödeyebiliyor... Şubeye gitmeye gerek yok!
banner32

Araç Kayıt Otomasyon Sistemi (AKOS) devrede olmasına rağmen, Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği'nde yoğunluk yaşanmaya devam ediyor.





AKOS sayesinde, araç sahipleri seyrüsefer, muayene ve yurt dışı çıkış harcını internet üzerinden ödeyebiliyor. Bu sayede şubeye gitmeye gerek yok.





Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şubesinde mesai başlangıcıyla birlikte 100 numara dağıtmakta ve her kişinin en fazla 3 işlemini yapmaktadır. Dolayısıyla aracınızın seyrüsefer, muayene veya yurt dışı çıkış harcını ödemek için şubemize gitmenize gerek yok. Araç Kayıt Otomasyon Sistemi'nin (AKOS) devreye girmesiyle internet üzerinden kredi kartı ile seyrüsefer, muayene veya yurt dışı çıkış harçlarını ödeyebilirsiniz. İnternet üzerinden harç ödemeleri için tıklayın ? www.bub.gov.ct.tr” ifadelerine yer verildi.






Yorumlar (0)
banner6