banner26

Çeler: Ciddi bir seferberlik başlatmalıyız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler,  kadın cinayetleriyle ilgili Doğuş Derya’nın haklı bir serzenişte bulunduğunu, bu konuda gerekli adımları attıklarını ancak münhalin Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından geciktirildiğini, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesinin hayata geçirilmesi için adımlar attıklarını, bunu 25 Kasım’dan önce hayata geçirmek için çalıştıklarını anlattı. Çeler, bu konuda ciddi bir seferberlik başlatmaları gerektiğini ifade ederek, bu dairenin de hayata geçip teşkilatlandırılması için çalıştıklarını, geç kaldıklarını ancak “şehit olan” bu kadınların bu dairenin hayata geçirilmesi için çalışacaklarını, daha fazla kadının şiddet görmesini, ölmesini istemediklerini söyledi.

Güncel 05.11.2018, 12:48 05.11.2018, 12:48
21
Çeler: Ciddi bir seferberlik başlatmalıyız
banner32

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler,  kadın cinayetleriyle ilgili Doğuş Derya’nın haklı bir serzenişte bulunduğunu, bu konuda gerekli adımları attıklarını ancak münhalin Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından geciktirildiğini, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesinin hayata geçirilmesi için adımlar attıklarını, bunu 25 Kasım’dan önce hayata geçirmek için çalıştıklarını anlattı.

Çeler, bu konuda ciddi bir seferberlik başlatmaları gerektiğini ifade ederek, bu dairenin de hayata geçip teşkilatlandırılması için çalıştıklarını, geç kaldıklarını ancak “şehit olan” bu kadınların bu dairenin hayata geçirilmesi için çalışacaklarını, daha fazla kadının şiddet görmesini, ölmesini istemediklerini söyledi.

Genel Kurul’da daha sonra Dilekçe ve Ombudsman Komitesi raporları milletvekillerinin bilgisine getirildi. Birleştirilmiş Sabıka Kaydının Silinmesi (Değişiklik) Yasa Önerisinin genel kurulda üçüncü görüşmesine ilişkin tezkere de onaylandı.

banner36
Yorumlar (0)
banner6