banner26

Cinayeti işleyip Güney'e mi kaçtı?

KIBRIS Gazetesi’nden Ahmet İLKTAÇ ve Mehmet KARA’nın haberine göre, İskele’de ormanlık alanda 30 Eylül 2018 tarihinde darp edildikten sonra kemerle boğularak öldürülen 53 yaşındaki resim, heykel ve seramik sanatçısı Hasan Işık Özgöçmen’in öldürülme olayı ile ilgili olarak önemli deliller ele geçirildi. Polis, uzun süredir aradığı Pakistan uyruklu Muhammad Salman’ı bulabilmek için fotoğraflarını paylaşıp, vatandaşlardan yardım talep etti.

Güncel 12.10.2018, 11:40 12.10.2018, 11:40
80
Cinayeti işleyip Güney'e mi kaçtı?
banner32

KIBRIS Gazetesi’nden Ahmet İLKTAÇ ve Mehmet KARA’nın haberine göre, İskele’de ormanlık alanda 30 Eylül 2018 tarihinde darp edildikten sonra kemerle boğularak öldürülen 53 yaşındaki resim, heykel ve seramik sanatçısı Hasan Işık Özgöçmen’in öldürülme olayı ile ilgili olarak önemli deliller ele geçirildi.

Polis, uzun süredir aradığı Pakistan uyruklu Muhammad Salman’ı bulabilmek için fotoğraflarını paylaşıp, vatandaşlardan yardım talep etti.

Güvenlik kameralarından tespit edildi

İskele polisi, yürüttüğü geniş çaplı soruşturma neticesinde ilk anda elinde fazla bir delil olmamasına rağmen, cinayet olayını büyük oranda aydınlattı.

Hasan Işık Özgöçmen’in ikinci bir cep telefonu olduğunu tespit eden polis, bu telefonda incelemeler yaptığı öğrenildi. Yine cinayetin 28 Eylül Cuma günü gündüz olan bir vakitte işlendiği tespit edilmesiyle bölgede bulunan güvenlik kameraları incelendi.

Polisin, kamera görüntülerinde cinayetten kısa süre önce zanlının Hasan Işık Özgöçmen’in yanında olduğunun belirlediği öğrenildi.

Kamera görüntülerinin tespit edilmesinin ardından Hasan Işık Özgöçmen’in yanında olan kişiyi tespit etmek için araştırma yapan İskele polisi, zanlının Lefkoşa’da yaşayan Pakistan uyruklu Muhammad Salman olduğunu tespit ettiği öğrenildi.

Ülkemize 2015 yılında geldiği öğrenilen Muhammad Salman’ın bu süre zarfında 3-4 farklı işte çalıştığı son olarak da Haspolat’ta bir mozaik atölyesinde kısa bir süre çalıştığı tespit edildi.

Haberin tamamını okumak için tıklayınız… https://www.kibrisgazetesi.com/kibris/cinayeti-isleyip-guneye-mi-kacti/51021

banner36
Yorumlar (0)
banner6