banner26

'Gece kulüplerinin faaliyetlerine 20 yıldır izin veriliyor. Bu izinleri kimin verdiğini bularak, onların cezalandırılması gerekiyor'

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın çok geniş, büyük bir bakanlık olduğuna işaret ederek, emirnameler konusuna değindi. Sucuoğlu, ambargolar altındaki ülkenin, yatırım anlamında çok cazip bir bölge olmadığına işaret ederek, burada dikkatli ve geleceği düşünerek hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Güncel 23.11.2018, 11:56 23.11.2018, 11:56
10
'Gece kulüplerinin faaliyetlerine 20 yıldır izin veriliyor. Bu izinleri kimin verdiğini bularak, onların cezalandırılması gerekiyor'
banner32

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın çok geniş, büyük bir bakanlık olduğuna işaret ederek, emirnameler konusuna değindi.

Sucuoğlu, ambargolar altındaki ülkenin, yatırım anlamında çok cazip bir bölge olmadığına işaret ederek, burada dikkatli ve geleceği düşünerek hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Gazimağusa’da emirnameler konusunda yapılan toplantı konusunda eleştirilerde bulunan Sucuoğlu, izinler verilirken, izin verilecek noktaların iyi belirlenmesi gerektiğini vurguladı.

Yurttaşlık konusuna da değinen Sucuoğlu, muhalefetteyken “yapacağız” denilen işlerin iyi düşünülmesi gerektiğini kaydetti.

Yüz kızartıcı olmayan, hafif ve sıkıntı yaratmayacak suçlar için zaman zaman affın düşünülebileceğini de dile getiren Sucuoğlu, kaymakamlıklarda yaşanan sıkıntılara da değindi.

Sucuoğlu, kır bekçiliği konusunun yeniden gündeme taşınmasını isteyerek, gece kulüpleri çalıştayı konusundaki görüşlerini ifade etti.

Sucuoğlu, gece kulüplerinin faaliyetlerine 20 yıldır izin verildiğini söyleyerek, esas bu izinleri kimin verdiğini bularak, onların cezalandırılması gerektiğini vurguladı.

Bunların derlenip, toparlanması ve kontrol altına tutulmasının önemine işaret eden Sucuoğlu, aksi takdirde, işin çığırından çıkarak, gizli saklı yapılacağını, bunun da daha büyük bir tehlike olacağını kaydetti.

 

banner36
Yorumlar (0)
banner6