banner26

Gündüz: Serbest limana giriş ve çıkışlar kimin tarafından denetleniyor?

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi’nde, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Bütçesi görüşülmeye devam ediliyor. UBP Milletvekili Menteş Gündüz de, Serbest Limanın önemine vurgu yaparak, serbest limana giren malların kontrol edilmesi gerektiğini kaydetti.

Güncel 21.11.2018, 14:15 21.11.2018, 14:15
17
Gündüz: Serbest limana giriş ve çıkışlar kimin tarafından denetleniyor?
banner32

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi’nde, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Bütçesi görüşülmeye devam ediliyor.

UBP Milletvekili Menteş Gündüz de, Serbest Limanın önemine vurgu yaparak, serbest limana giren malların kontrol edilmesi gerektiğini kaydetti.

Manifestolarda ciddi anlamda sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Gündüz, açık denizde malların satışı olduğunun bilindiğini belirtti.

Serbest limana giriş ve çıkışların kimin tarafından denetlendiğini soran Gündüz, serbest bölgenin denetiminin polis tarafından sağlandığının bilindiğini fakat buradaki mal girişi ve çıkışının nasıl denetlendiğinin de açıklanması gerektiğini kaydetti.

Gündüz, Serbest bölgede çalışanların da, ne tür şatlarda çalışıldığının denetimlerinin yapılıp yapılmadığını bilmek istediğini söyledi.

 

Yorumlar (0)
banner6