banner26

HP'nin vaatleri bir bir hayata geçiyor

Güncel 29.06.2020, 22:13
104
HP'nin vaatleri bir bir hayata geçiyor
banner32

Halkın Partisi (HP), seçim öncesi halka verdiği vaatleri hayata geçirmek yoğun çaba harcarken, bu çalışmalar da bir bir meyvesini vermeye başladı.

Son bir yılda ekonomik kriz ve pandemi süreci yaşanmasına rağmen HP’nin öncelikli olarak söz verdiği yasaların Meclis’ten geçirilmesi sağlandı.

Bu çerçevede tüketici kredilerinde "Sabit Faiz Uygulamasına Dair Düzenlemelere İlişkin Yasa Tasarısı", "Bilişim Suçları Yasa Tasarısı" ve "Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Yasa Tasarısı" Meclis’te onaylandı.

Kamuoyunda “nereden buldun yasası” olarak bilinen "Mal Bildirimi, Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası" ve "Hal Yasası yasa tasarısı" ise yıl sonuna kadar tamamlanma aşamasına geldi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan HP Genel Başkanı Yenal Senin, hükümetin karnesinin, altına imza attığı protokoldeki vaadleri yerine getirmesiyle orantılı olduğuna dikkat çekti.

Senin’in paylaşımı şöyle:

“Hükümetin karnesi, altına imza attığı protokoldeki vaadleri yerine getirmesiyle orantılır. Bu bağlamza özellikle son 1 yılda gerek ekonomik kriz, gerekse pandemi süreci yaşanmasına rağmen öncelikli olarak söz verdiği 10 temel icraatın 3 'ünü hayata geçiren, 2 sini yıl sonuna kadar tamamlama noktasına getiren, diğer 2 maddede çalışmalarını tamamlayan hükümet yetkililerine teşekkür ederim.”

banner36
Yorumlar (0)
banner6