banner26

Mağusa'da eşini öldürmüştü! Adliyede intihar etti

banner47

banner57
Güncel 10.05.2021, 18:05
203
Mağusa'da eşini öldürmüştü! Adliyede intihar etti
banner52
banner32

Gazimağusa Belediyesi’nden emekli Ahmet Çetin 2 yıl önce yerleştiği Mersin Erdemli’de eşi Semra Çetin’i öldürdükten sonra yakalanıp mahkemeye çıkarılmak için getirildiği Erdemli Adliyesinde ikinci kattan atlayarak intihar etti

Geçen hafta tartıştığı eşi Semra Çetin’i öldüren Ahmet Çetin, üç gün önce mahkemeye çıkarılmak için getirildiği Erdemli Adliyesinde bir anda kendini ikinci kattan atarak intihar etti.
Ağır yaralı olarak tedaviye alınan Çetin, dün akşam yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre; katil zanlısı Ahmet Çetin’in kız kardeşi Halime Çetin’in de KKTC’de 4 Ekim 2017’de birlikte yaşadığı Hayrettin Özcömert tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Özcömert’in de olay sonrası intihara teşebbüs ettiği ve kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin ardından tutuklandığı öğrenildi.

banner36
Yorumlar (0)
banner6
Günün Anketi Tümü
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?