banner26

Özersay’ın istifası görüşülecek; Baybars ve Rogers belirsiz

Güncel 30.05.2022, 16:10 30.05.2022, 16:23
46
Özersay’ın istifası görüşülecek; Baybars ve Rogers belirsiz
banner32

HP Başkanı Özersay’ın milletvekilliğinden çekilmesine ilişkin tezkere Meclis’te okundu. Başkanlık Divanı bugün Özersay'ın istifasını değerlendirecek. Baybars ve Rogers'ın istifası konusundaki belirsizlik ise sürüyor

Halkın Partisi Milletvekili Kudret Özersay’ın Meclis’ten çekilme istemi Genel Kurul gündemine geldi. Özersay’ın istemi Genel Kurul’da okundu.

Başkanlık Divanı yarın Özersay'ın istifasını değerlendirecek. Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başkanlık Divanı’nın yarın 09.30’da toplanacağını ve Özersay’ın da katılacağı toplantıda bu konuya yönelik çalışma yapılacağını belirtti.

BAYBARS VE ROGERS'TAN HALA SES YOK

Öte yandan HP'nin diğer iki milletvekili Ayşegül Baybars ve Jale Refik Rogers'ın istifası konusundaki belirsizlik ise sürüyor. İki vekilin istifa etme kararına olumsuz baktığı ve parti içinde bu konuda derin ayrılıklar bulunduğu iddia edilmişti.

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, geçtiğimiz cuma günü katıldığı bir yayına, konuyla ilgili olarak, partide farklı görüşler de olmasına rağmen birlikte hareket edeceklerini ifade etmiş, "Nihayetinde bir parti meclisi kararı vardır, bunun yapılması gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

H

banner36
Yorumlar (0)
banner6