banner26

Özyiğit: Eksik kitaplar bu hafta tamamlanacak

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda soruları ve eleştirileri yanıtladı, merkezileştirme konusunun genellikle sıkıntılı bir konu olduğunu ancak bu dönem merkezileştirme konusunda yapılan bazı çalışmalar olduğunu anlattı. Ziyamet köyünde özel eğitim konusundaki sıkıntılara işaret eden Özyiğit, öğretmen lojmanı olarak düşünülen binanın son anda bir karar değişikliği ile özel eğitime verildiğini kaydetti.

Güncel 23.10.2018, 14:25 23.10.2018, 14:25
14
Özyiğit: Eksik kitaplar bu hafta tamamlanacak
banner32

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda soruları ve eleştirileri yanıtladı, merkezileştirme konusunun genellikle sıkıntılı bir konu olduğunu ancak bu dönem merkezileştirme konusunda yapılan bazı çalışmalar olduğunu anlattı.

Ziyamet köyünde özel eğitim konusundaki sıkıntılara işaret eden Özyiğit, öğretmen lojmanı olarak düşünülen binanın son anda bir karar değişikliği ile özel eğitime verildiğini kaydetti.

Özyiğit, önemli olanın bölge halkının buralara sahip çıkması olduğunu dile getirerek, “Evet eksikliklerle başladık, bütçe yetersizliğiyle kadro sorunu yaşadık” dedi.

Görevlendirmelerle ilgili de bilgi veren Özyiğit, eksik kitapların da bu hafta tamamlanmış olacağını söyledi.

Özyiğit’in ardından yeniden söz alan Biray Hamzaoğulları, İskele bölgesinde eğitim alanında yaşanan sıkıntılara örnekler vererek, iskele bölgesine üniversite yapılması konusunda önceki hükümetin özel mi devlet mi noktasında kararsız kaldığını söyledi.

Nazım Çavuşoğlu da kendisine atıfta bulunulduğu gerekçesiyle söz alarak eleştirileri yanıtladı.

Yorumlar (0)
banner6