banner26

Polisiye olaylar

North Cyprus Save Carhire Ltd. isimli araç kiralama şirketinde, araç kiralama sorumlusu olarak çalışan M.

Güncel 09.11.2018, 14:59 09.11.2018, 14:59
37
Polisiye olaylar
banner32

North Cyprus Save Carhire Ltd. isimli araç kiralama şirketinde, araç kiralama sorumlusu olarak çalışan M.B.B.(E-43), Ercan Havaal anı’nda araç yıkama ve kiralama şirketi olan İ.E.(E-35) ile birlikte kiralamış oldukları beş  adet aracın kira bedeli olan toplam 13 bin 270 TL nakit parayı iş yerine teslim etmeyip tasarruflarına geçirtmek suretiyle çaldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 2018 yılı Haziran ve Ağustos ayları içerisinde meydana gelen olayda bahse konu şahıslar tutuklandı.

BET OFİSİNDEN SAHTEKARLIKLA PARA TEMİN EDEN KİŞİLER TUTUKLANDI

Öte yandan Lefkoşa’da faaliyet gösteren Worldstar Betting isimli iş yerinde çalışan H.T.(E-27) ve A.Y.’nin(E-21), konu işyerinde müşteri olarak bulunan G.K.(E-26) ile aralarında anlaşarak sonuçlanmış köpek yarışlarına yüksek bedelli başka bahis kuponu oynamak suretiyle sahtekarlıkla 22 bin 080 TL tutarında kazanç elde ettikleri tespit edildi.

Bahse konu şahıslar tutuklandı.

LEFKOŞA’DA MEYDANA GELEN KAVGA İLE İLGİSİ OLAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa’da 23 Ekim tarihinde,  meydana gelen kavga ve vahim zarar meselesinde aranmakta olan Z.A. (E-25) tespit edilerek tutuklandı.

Yürütülen soruşturmada ise A.Ş.’nin(K-24) Z.A’nın söz konusu olaya karıştığını bildiği halde cezadan kurtulması için adı edilene yardım edip barındırmak suretiyle feri fail suçunu işlediği tespit edildi.

Bahse konu şahıslar tutuklandı.

Olaylar hakkındaki soruşturmalar devam ediyor.

 

Yorumlar (0)
banner6