banner26

Rogers: Umarım CTP Bu Motivasyonu Yasa Gümdeme Gelince de Gösterir

Halkın Partisi Milletvekili Jale Rogers, Komitede görüşülmekte olan Kamu Reformu Yasaıs ile ilgili açıklama yaptı. Roger CTP'nin dörtlü hükümet döneminde bunu şimdi görüşmeyelim diye ertelemek istediğini, muhalefete düştükten sonra'da yasayı geçirmeye çok istekli olduklarını belirtti.

Güncel 22.11.2019, 12:37 22.11.2019, 12:37
20
Rogers: Umarım CTP Bu Motivasyonu Yasa Gümdeme Gelince de Gösterir
banner32

Halkın Partisi Milletvekili Jale Rogers, Komitede görüşülmekte olan Kamu Reformu Yasaıs ile ilgili açıklama yaptı. Roger CTP'nin dörtlü hükümet döneminde bunu şimdi görüşmeyelim diye ertelemek istediğini, muhalefete düştükten sonra'da yasayı geçirmeye çok istekli olduklarını belirtti. Roger CTP'nin ayni isteği ve motivasyonu yasa mecliste görüşülmeye başlayınca da göstermesini temenni etti.





Jale Roger açıklamasında:





Dörtlü hükümet döneminde kamu reformunu Meclis komitesine bir yılda göndermeyi başarabilen, komiteye geldikten sonra komitenin dışında toplantılar yapıp yeni değişiklikler ve öneriler geliştiren CTP ve meclis alt komitesine yasa tasarısı geldikten sonra “bunu şimdi görüşmeyelim” diye ertelemek isteyen CTP milletvekili, şimdi muhalefete düşünce bu yasayı geçirmeye çok istekli olduğuna karar vermiş. Geç olsun, güç olmasın diyorum. Umarım bu isteği ve motivasyonu yasa mecliste görüşülmeye başlayınca da gösterirler. En basit yasalarda bile ayak sürüyen, toplantılar uzayınca şikayet eden bu arkadaşlarımızdan bu yasa gündeme alınınca ful destek bekliyorumdedi.


banner36
Yorumlar (0)
banner6