banner26

Sennaroğlu'na tutuklama şoku

(gazetda)  Büyükonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Mail Order yöntemi ile suç gelirlerini akladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ahmet Sennaroğlu yanında kardeşi ve bir başka kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi Gazetda’nın edindiği bilgilere göre Büyükonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, kendisine ait off licence dükkanında Mail Order yöntemi ile şaibeli hesaplarda bulunduğu, yüklü miktarda parasal işlem yaptığı öğrenildi.

Güncel 11.05.2020, 17:49 11.05.2020, 17:49
71
Sennaroğlu'na tutuklama şoku
banner32

(gazetda)  Büyükonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Mail Order yöntemi ile suç gelirlerini akladığı iddiasıyla gözaltına alındı.





Ahmet Sennaroğlu yanında kardeşi ve bir başka kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi





Gazetda’nın edindiği bilgilere göre Büyükonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, kendisine ait off licence dükkanında Mail Order yöntemi ile şaibeli hesaplarda bulunduğu, yüklü miktarda parasal işlem yaptığı öğrenildi.





Sennaroğlu, Sahtelenmiş Belgeyi Tedavüle Sürme, Sahtekarlıkla Para Temini ve Suç Gelirlerini Aklama suçlamaları ile Mali Şube ekipleri tarafından tutuklandı.





Sennaroğlu, diğer iki zanlıyla birlikte polis tarafından sorgulanıyor.





Sennaroğlu'nun ilk etapta suça bağlayıcı tespitlerin yapılması nedeni ile tutuklandığı ortaya çıktı.





Polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında bugün belediyede ve Başkan Sennaroğlu’nun evinde arama yapıldığı, birçok bilgisayar ve belgeye inceleme yapılmak üzere el konulduğu öğrenildi.


banner36
Yorumlar (0)
banner6