banner26

Sokak ortasında üç kadına cinsel taciz

Güncel 10.04.2023, 17:29
31
Sokak ortasında üç kadına cinsel taciz
banner32

Lefkoşa'da sokak ortasında 20 dakika içinde üç farklı kadına cinsel tacizde bulunan Ercan Demir tutuklandı

Lefkoşa'da 20 dakika arayla üç kadına tacizde bulunan zanlı Ercan Demir mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Hüseyin Uğur Yörük olguları aktardı. Polis, huzurda bulunan zanlı Ercan Demir’in Lefkoşa'da meydana gelen "Cinsel Taciz ve İtale-i Lisan" suçlarından methaldar olduğunu belirtti.

Polis, 01.04.2023 tarihinde saat 00.00 raddelerinde Lefkoşa'da Küçükkaymaklı bölgesi Üsküdar sokak üzerinde, kimliği meçhul erkek bir şahsın, aynı sokak üzerinde önünde yürümekte olan bir kadına, cinsel tacizde bulunduktan sonra, ithale- i lisanda bulunduğunu söyledi.

Polis, yine 01.04.2023 tarihinde saat 00.20 raddelerinde Lefkoşa'da Hamitköy bölgesinde Aknar sokak üzerinde, kimliği meçhul erkek bir şahsın, aynı sokak üzerinde, önünde yürümekte olan iki kadına cinsel tacizde bulunduğunu belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak yapılan ileri tahkikatta Lefkoşa'da sakin Ercan Demir'in bahse konu suçlara methalder olduğunun tespit edildiğini ve adı edilenin tutuklandığını söyledi.

Polis, mesele ile ilgili olarak yakın zamanda Lefkoşa'da meydana gelen benzer faili meçhul meseleler olduğunu ve bu hususta da zanlıdan soruşturma yapılması gerektiğini anlattı. Polis, ayrıca incelenmesi gereken kamera görüntüleri ve alınması gereken ifadeler olduğunu belirtti. Polis, zanlının serbest kalması halinde tahkikata olumsuz etki etme ihtimali kuvvetle muhtemel olduğundan 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

banner36
Yorumlar (0)
banner6