banner26

Tatar: Kimse Heveslenmesin Ben İki Yıl Daha Partinin Başındayım

KKTC Cumhuriyet Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Diyalog Tv'de Çiğdem Aydın'nın sorularını yanıtladı. Töre hafta başında UBP'nin gurup toplantısında Başbakan’nın “kimse heveslenmesin ben iki yıl daha partinin başındayım” dediği iddia ediliyor sorusuna: Bu söylediğinizi duydum evet bu şekilde bir ifadesi oldu dedi.

Güncel 21.11.2019, 19:31 21.11.2019, 19:31
38
Tatar: Kimse Heveslenmesin Ben İki Yıl Daha Partinin Başındayım
banner32

KKTC Cumhuriyet Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Diyalog Tv'de Çiğdem Aydın'nın sorularını yanıtladı.Töre hafta başında UBP'nin gurup toplantısında Başbakan’nın “kimse heveslenmesin ben iki yıl daha partinin başındayım” dediği iddia ediliyor sorusuna:





Bu söylediğinizi duydum evet bu şekilde bir ifadesi oldu dedi.Töre Başbakan bence bu açıklamayı daha önce bir milletvekilimizin, ben parti genel başkanlığına asker gibi hazırım demesi üzerine yaptığını söyledi.. Töre bu açıklama sayın Tatar'ın Cumhurbaşkanı adayı olmayacağı yönünde yorumlanabilir dedi.





UBP Genel Başkanı Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı adayı olmaması gerektiğini belirten Töre, “Ersin bey etrafındaki belli bir grubun gazına geliyor taban Ersin beyi Cumhurbaşkanı değil, Başbakan olarak görmek istiyor dedi. Töre sayın Tatar inanmıyorsa sandık kursun ‘Ersin Tatar aday olsun mu Olmasın mı ’ tek soruluk bir oylama yapsın tabanın ne istediğini o zaman anlayacak dedi.


Yorumlar (0)
banner6