banner26

Tatar’ın Mesarya köylerine yaptığı ziyaretlerde katılımın az oluşu dikkat çekti

Güncel 04.07.2020, 13:40
158
Tatar’ın Mesarya köylerine yaptığı ziyaretlerde katılımın az oluşu dikkat çekti
banner32

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar’ın önceki gün Mesarya köylerine yaptığı ziyaretlerde katılımın az oluşu dikkat çekti.

Dörtyol, Çayönü, İnönü, Akdoğan ve Türkmenköy’ü ziyaret eden Tatar’a hem bölge halkının hem de partililerin ilgi göstermediği öğrenildi.

KURMAYALARI DA YARI YOLDA BIRAKTI

Cumhurbaşkanlığı seçimine kısa bir süre kala bölge ziyaretlerinde umduğu kalabalığı ve coşkuyu bulamayan Tatar’a artık parti kurmaylarının bile eşlik etmediği görüldü.

Bugüne kadar Tatar’ın her ziyaretinde yanında olan partinin önde gelen isimlerinin de son dönemde  Tatar’ı yalnız bırakmaya başladığı ifade edildi.

Beklediği desteği bulamayan ve artık favori olarak gösterilmeyen Ersin Tatar’ın ise moralinin hayli bozuk olduğu dile getirildi.

Tatar’ın bu ziyaretlerinde yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında değerlendirme yapmaması da dikkat çekti.

EROĞLU DA DESTEKLEMİYOR

Öte yandan Üçüncü Cumhurbaşkanı ve UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar’ı desteklemeyeceği iddia edildi.

Eroğlu’nun kendisini ziyarete gelen bazı parti örgüt başkanlarına ve partililere de bu yönde açık şekilde konuştuğu belirtildi.

Eroğlu’nun partililere “Tatar’a desteği bırakın” şeklinde mesajlar verdiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
banner6