banner26

Vatandaş, cezalarla baş başa kaldı

KIBRIS Gazetesi’nden Mustafa Özyağcı’nın haberine göre, üç yıllık sabit kamera cezalarının şimdi gönderilmeye başlanmasıyla ilgili devlet kanadı resmi bir açıklama yapmaktan çekinirken, trafik uzmanları ve hukukçular, sorumluluğun devlette olduğu görüşünde birleşiyor. Trafikte, hız sınırını aşan birçok sürücüye geçmiş yıllara ait sabit kamera cezalarının şimdi gönderilmeye başlanmasını eleştiren TKÖD Başkanı Mehmet Avcı, bakanlığın ihale sürecini iyi yönetemediğini söylerken, Avukat Levent Kızılduman da sorumluluğun özel dağıtım şirketine yüklenmeye çalışılmasının hukuki bir dayanağı olmadığını vurguladı.

Güncel 08.10.2018, 09:57 08.10.2018, 09:57
16
Vatandaş, cezalarla baş başa kaldı
banner32

KIBRIS Gazetesi’nden Mustafa Özyağcı’nın haberine göre, üç yıllık sabit kamera cezalarının şimdi gönderilmeye başlanmasıyla ilgili devlet kanadı resmi bir açıklama yapmaktan çekinirken, trafik uzmanları ve hukukçular, sorumluluğun devlette olduğu görüşünde birleşiyor.

Trafikte, hız sınırını aşan birçok sürücüye geçmiş yıllara ait sabit kamera cezalarının şimdi gönderilmeye başlanmasını eleştiren TKÖD Başkanı Mehmet Avcı, bakanlığın ihale sürecini iyi yönetemediğini söylerken, Avukat Levent Kızılduman da sorumluluğun özel dağıtım şirketine yüklenmeye çalışılmasının hukuki bir dayanağı olmadığını vurguladı.

İki yıl içerisinde bazı sürücülere 15-20 arasında radar cezası gelirken, bu durumun nasıl düzeltileceği ya da mağduriyetlerin yaşanmaması için nasıl bir yol izleneceği konusu ise halen bilinmezliğini koruyor.

Öte yandan yaşanan gecikmelerin nereden kaynaklandığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Haberin tamamını okumak için tıklayınız… https://www.kibrisgazetesi.com/kibris/vatandas-cezalarla-bas-basa-kaldi/50673

 

banner36
Yorumlar (0)
banner6