banner26

Uygulamayı Derhal Kaldıracaklar

Cumhurbaşkanı Akıncı Rum lider Anastasiadis ile yaptığı telefon görüşmesinde geçişlerde yaşanan sıkıntıyı ele aldı. Akıncı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bu gece Kermiya - Metehan geçiş noktasında gördüğüm kaotik durum karşısında sayın Anastasiades ile bir kez daha telefon görüşmesi yaptım.

Gündem 29.02.2020, 23:34 29.02.2020, 23:34
40
Uygulamayı Derhal Kaldıracaklar
banner32

Cumhurbaşkanı Akıncı Rum lider Anastasiadis ile yaptığı telefon görüşmesinde geçişlerde yaşanan sıkıntıyı ele aldı.





Akıncı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:





Bu gece Kermiya - Metehan geçiş noktasında gördüğüm kaotik durum karşısında sayın Anastasiades ile bir kez daha telefon görüşmesi yaptım. Yaratılan durumun işkenceden başka bir şey olmadığını ve bunun coronavirüs mücadelesi ile ilgisinin bulunmadığını belirttim. Gerçekte virüsün iki toplum arasına ekilmekte olduğunu ve buna bir an önce son verilmesi gerektiğini söyledim.





Anastasiades’le telefon görüşmemizden kısa süre sonra beni arayarak Kermiya- Metehan’da dönüşlerdeki kimlik kontrolü uygulamasını derhal kaldıracaklarını duyurdu. Bu elbette doğru yönde atılmış bir adımdır ve bu konudaki yanlışın düzeltilmesi iyi bir gelişme olacaktır. Umarım kapatılan dört geçiş noktası konusundaki yanlıştan da dönülecektir.


banner36
Yorumlar (0)
banner6