banner26

Aylar sonra ayağa kalktı

Magazin 02.12.2020, 19:55
91
Aylar sonra ayağa kalktı
banner32

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden, bir yandan da kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi gören Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez ayakta görüntülendi. Yasmin Erbil, babasıyla doğum gününde çekildiği kareyi "Çok şükür" notuyla paylaştı.

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle ölümden dönen Mehmet Ali Erbil, bir süredir evinde tedavi görüyor. Ünlü şovmen, kızı Yasmin’i (25) doğum gününde yalnız bırakmadı. Hastalık sürecini atlatıp yeniden ayağa kalkan Erbil, kızı Yasmin, eski eşi Nergis Kumbasar ve oğlu Ali ile mutluluk pozu verdi.

Ablası Yasmin Erbil'i bu mutlu gününde yalnız bırakmayan 14 yaşındaki Ali Sadi'nin uzun boyu dikkat çekti. Ali Sadi’nin boyunun babasını geçtiği görüldü

Mehmet Ali Erbil, ilk kez ayağa kalktığı pozu yayınlayarak kızı Yasmin Erbil'in doğum gününü, "Bugün benim prensesim doğmuş" notuyla kutladı. Yasmin Erbil de kendi sayfasından "Çok şükür" mesajını yayınladı.

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili son olarak gelen haberlerde, ünlü şovmenin yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak adına kök hücre tedavisine başladığı duyurulmuştu.

Kızı Sezin Erbil, sosyal medya hesabından babasının fotoğrafını paylaşıp, 'Ve işte her şeyim. Çok soruyordunuz, sizin için biraz önce çekilmiş son hali. Ayrıca şimdi söylemiyorum çok yakında büyük sürpriz var' notunu düşmüştü.

banner36
Yorumlar (0)
banner6