banner26

Boşanma nedeni çocuk

Magazin 13.01.2021, 19:40
193
Boşanma nedeni çocuk
banner32

Demet Şener ile Cenk Küpeli, boşandı. 1.5 yıl önce evlenen çift, bebek yüzünden yollarını ayırdı

Demet Şener ve Cenk Küpeli çifti,  dün sabah anlaşmalı olarak 19 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı.

Çiftin boşanma nedeni olarak Küpeli’nin çocuk isteğine Şener’in sıcak bakmaması gösterildi. Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı son dakika açıklamasında, "Hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrılık" dedi.

Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli, 2,5 aylık ilişkilerini 21 Haziran 2019 tarihinde sürpriz bir şekilde nikâh masasında taşımıştı. Her fırsatta büyük bir aşk yaşadıklarını dile getiren ikili, önceki gün yine sürpriz bir şekilde 19 ay süren evliliklerini sonlandırdı.

Çift, İstanbul Bakırköy 12. Aile Mahkeme’sinde anlaşmalı bir şekilde boşandı. İkili, birbirlerinden hiçbir şekilde maddi ve manevi talepte bulunmadı. Şener ve Küpeli, işlemler sonrası İstinye’deki evlerine geçti.

Çiftin boşanmalarındaki en büyük etkenin, Cenk Küpeli’nin çocuk istemesi olduğu iddia edildi. Demet Şener’in başlarda iş insanının çocuk isteğine olumlu baktığı öne sürüldü. Ünlü isim, daha sonra çocuklarının büyümesi ve iş hayatına dönerek kendi markasını kurmasıyla çocuk isteğini rafa kaldırdığı öğrenildi.

Cenk Küpeli, sosyal medya hesabından Demet Şener’le fotoğrafını paylaşarak bir açıklama yayınladı: “Bana hissettirdiğin güzel duygular için teşekkür ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, sana duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep çok özel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim seninle .”

Ayrılık sonrası sessizliğini bozan Demet Şener de bugün  dedikodulara son noktayı koydu. Ünlü manken yaptığı açıklamada; "Evliliğimizi üzülerek ve dostça bitirmiş bulunuyoruz. Gerekli açıklamaları yaptık fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim. Cenk'in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum. Bu konuyu da karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrılık kararı verdik. Evliliğimiz boyunca Cenk her zaman benim yanımda olmuştur. Ne maddi ne de manevi en ufak bir sorun yaşamamışızdır. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Saygı duyulmasını rica ederim" ifadelerine yer verdi.

AİLESİ DÜĞÜNE KATILMAMIŞTI

İddialara göre Şener'i gelin olarak istemeyen Küpeli Ailesi, oğullarının düğününe de katılmamıştı. Nikahta Küpeli'nin anne ve babasının olmaması Demet Şener hakkında 'istenmeyen gelin' haberlerinin çıkmasına neden olmuştu.

Cenk Küpeli, söz konusu haberlerle ilgili , "Anne ve babamla yakında tanışacaklar, evliliğimizde sorun yok" demişti.

İbrahim Kutluay ile Avni Küpeli arasında düğün öncesi bir telefon görüşmesi olduğu ve Kutluay'ın, baba Küpeli'ye "Ben yandım oğlun yanmasın" dediği iddia edilmişti.

banner36
Yorumlar (0)
banner6