banner26

Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi, bir kadınla sarmaş dolaş!

Magazin 15.10.2020, 18:06
233
Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi, bir kadınla sarmaş dolaş!
banner32

Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi Onur Ünlü başka bir kadınla sarmaş dolaş!

Oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü (28) ile arasındaki yaş farkı nedeniyle sık sık magazin gündemine gelen yönetmen Onur Ünlü (47), geçtiğimiz akşam genç bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi.


Kendisinden 19 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile uzun süredir birliktelik yaşayan yönetmen Onur Ünlü, ihanet iddialarıyla gündem oldu.

Ünlü yönetmen, önceki akşam Cihangir’de yanında bir kadınla Uçankuş TV objektiflerine takıldı. İkili, samimi halleriyle dikkat çekti.

Onur Ünlü, soruları yanıtsız bırakıp mekandan yalnız başına ayrıldı. Genç kadın ise suratını gizleyip sessizliğini korudu.

Sarmaş dolaş görüntülenen Onur Ünlü'nün, yanındaki gizemli kadının kim olduğu merak edildi.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajda, sevgilisi hakkında konuşmuştu: Onur hayatıma sayamayacağım kadar çok şey kattı. Ondan her gün bir şeyler öğreniyorum. Onur’dan öğrendiğim en önemli şey kendime sahip çıkmak.

Onur Ünlü, genç aşkı için şunları söylemişti: Aramızdaki yaş farkını gazetelerden öğrendim. İlişkim en önem verdiğim konulardan biri. İlk kez bir şeyin bitmemesiyle ilgileniyorum. Görünen o ki, Hazar bitmeyecek.


 

banner36
Yorumlar (0)
banner6