banner26

'İffet' krizi çıktı! Müjde Ar'dan Faruk Peker'e cevap: "O sahne..."

Magazin 23.02.2022, 16:57
754
'İffet' krizi çıktı! Müjde Ar'dan Faruk Peker'e cevap: "O sahne..."
banner32

Kartal Tibet'in yönettiği 1982 yapımı 'İffet' filminin araba camı sahnesi, başrol oyuncusu Faruk Peker'in "Müjde Ar’ın o sahneden haberi yoktu" açıklamasıyla yeniden gündeme geldi. Gözlerin çevrildiği Müjde Ar'dan ise eski rol arkadaşına cevap geldi.

'İffet' filminde 'Cemil' karakterine hayat veren Faruk Peker, geçtiğimiz günlerde meşhur 'araba camı sahnesi'ni anlatmış, 40 yıl önce izleyiciyle buluşan yapım bir kez daha gündem olmuştu.

Yönetmen koltuğunda Kartal Tibet’in oturduğu, senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı filmde İffet' (Müjde Ar) karakterini ormana götüren Cemil, burada sevgilisinin kafasını otomobilin camına sıkıştırıyor, cinsel saldırıda bulunuyordu.

"50 YIL KONUŞULACAK"
Faruk Peker, Habertürk’ten Aytekin Teker’e yaptığı açıklamada, Kartal Tibet’in bu sahneyi ilk olarak kendisine söylediğini, Müjde Ar’ınsa ilk başta haberi olmadığını ileri sürdü.
66 yaşındaki oyuncu, "Sabah 08.00, Belgrad Ormanı’ndayız. Rahmetli Kartal Abi ‘Faruk öyle bir şey yapacağız ki 50 sene konuşulacak' dedi. Müjde daha sete gelmemişti" dedi.

"HER SAHNEYİ BİLİYORUM"
Hürriyet gazetesinden Savaş Özbey'in bu konuyu sorduğu Müjde Ar ise eski rol arkadaşının çok konuşulan iddiasının aksine sahneden haberdar olduğunu söyledi.
Usta oyuncu, "Senaryoyu okudum. Her sahneyi biliyordum. Hiçbir filmde sete senaryoyu okumadan çıkmadım. Bu, bütün oyuncular için böyledir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
banner6