banner26

Modda Cosmetic'ten Muhteşem Gala

MODDA COSMETİC BU SENEKİ YILSONU GALASI’NDA DÜNYANIN EN ÜNLÜ METODİST KUAFÖRÜ CLAUDE JUILLARD, ELEKTRO KEMAN VİRTÜÖZÜ GİSELLE TAVILSON VE KKTC’NİN EN MUHTEŞEM SESLERİNDEN SERAP SAYAR’I CRATOS PREMIUM HOTEL’DE SAHNEYE ÇIKARDI. Artık geleneksel hale gelmiş olan “MODDA GALA” 12 Aralık 2019 Perşembe akşamı Girne Cratos Premium Hotel’de müşteri ve iş ortaklarını muhteşem bir akşam yemeği ve show ile ağırladı.

Magazin 16.12.2019, 15:52 16.12.2019, 15:52
50
Modda Cosmetic'ten Muhteşem Gala
banner32

MODDA COSMETİC BU SENEKİ YILSONU GALASI’NDA DÜNYANIN EN ÜNLÜ METODİST KUAFÖRÜ CLAUDE JUILLARD, ELEKTRO KEMAN VİRTÜÖZÜ GİSELLE TAVILSON VE KKTC’NİN EN MUHTEŞEM SESLERİNDEN SERAP SAYAR’I CRATOS PREMIUM HOTEL’DE SAHNEYE ÇIKARDI.





Artık geleneksel hale gelmiş olan “MODDA GALA” 12 Aralık 2019 Perşembe akşamı Girne Cratos Premium Hotel’de müşteri ve iş ortaklarını muhteşem bir akşam yemeği ve show ile ağırladı.
Sunuculuğunu Erdinç Çetinçelik’in yaptığı gecede Modda Cosmetic şirketi direktörleri Murat Tenekeci ve Seyhan Tenekeci de birer açılış konuşması yaptılar.
KKTC’den ve Türkiye’den 550 seçkin konuğun ve güzellik profesyonelinin katıldığı bu prestijli gala gecesinde Modda Cosmetic’in 2020 yılı eğitim ve seyahat programı sunulduğu gibi aynı zamanda İtalya’nın en prestijli ekolojik markası NOOK’un tanıtımı birbirinden güzel mankenlerle yapıldı.
Fransız metodist, iletişim gurusu ve kâşif olan Claude JUILLARD ile yüz ve siluet analizinin ipuçları ve konuklardan bazıları sahneye alınarak sezgisel el hareketleri ile stil teşhisi hakkında bir demo paylaşıldı.










Kapanış gösterisi Giselle TAVILSON’un keman ve dans şovu ile yapıldıktan sonra KKTC’nin en başarılı sanatçılarından Serap SAYAR’ın verdiği konserde konuklar unutulmaz Türkçe şarkılarla kendisine eşlik ettiler. Serap Sayar ve Giselle Tavilson ilk kez bir düet de gerçekleştirerek konuklara enfes bir müzk ziyafeti de çektiler.










MODDA COSMETIC HAKKINDA
Modda Cosmetic, kurucusu olan kişinin bir fikrinden yola çıkarak, Kuzey Kıbrıs'taki en büyük ve en çeşitli saç ve güzellik ürünleri ithalatçısı-distribütörü olmuştur.
Kuzey Kıbrıs’ın lider salon hizmetleri kuruluşu olarak 2007'den bu yana perakende ve profesyonel kullanıcıların (Kuaför ve Güzellik Salonları) yüksek kaliteli kozmetik ürün ve hizmetlerle ilgili istek, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli olarak karşılımaktadır. İş ortaklarıyla karşılıklı güvene dayalı yakın ilişkiler kurmuş olup bunu yıllardır başarıyla sürdürmektedir.
Hem profesyonel hem de perakende müşterilere hizmet vererek, rakipsiz seçenek, değer, ihtiyaca uygun, hizmet ve uzmanlık ile en iyi alışveriş deneyimini sağlamayı hedeflemektedir. 6000'in üzerinde ürünle müşterilerinin ihtiyaçlarını ürün kalitesinden ödün vermeden ve bütçelerini zorlamadan karşılamaktadır.
Herkesin harika görünmeyi ve hissetmeyi hak ettiği inancında olan Modda Cosmetic bunun gerçekleşmesi adına adadaki en önemli aktördür.






Yorumlar (0)
banner6