banner26

Nisa-Sercan geriliminin nedeni aşk mı?

Magazin 22.06.2020, 17:49 22.06.2020, 17:55
197
Nisa-Sercan geriliminin nedeni aşk mı?
banner32

Survivor'da son günlerde aralarında çıkan tartışmalarla gündeme gelen Nisa Bölükbaşı ve Sercan Yıldırım bombayı patlattı. Son olarak gerçekleşen konseyde Survivor Nisa'nın isminin söylenmesi ile beraber ipler koptu. Bölükbaşı; eleme adayı olarak kendi ismini söylemesinin nedeni olarak yaşanan olayların "intikamı" şeklinde değerlendirmede bulunurken Sercan Yıldırım'ın "Asla peşinden koşan ben olmadım" sözleri ise tüm izleyenleri şaşkına çevirdi.

Survivor'da Nisa ve Sercan arasındaki tansiyon giderek yükseliyor.

Ünlü futbolcu Sercan Yıldırım'ın ilk günlerde adının aşk iddialarına karıştığı diğer Survivor yarışmacısı olan Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı tartışma gündeme bomba gibi düştü.

Kendisini eleme adayı gösteren Sercan'a ateş püsküren Nisa; bunun nedeninin "intikam" olduğunu dile getirdi.

Survivor Sercan ""Keşke olaylar tamamen kapalı kalsaydı ama benim de bir gururum ve bir duruşum var.

Başından bugüne kadar birçok şey yaşandı. Asla peşinden koşan ben olmadım." sözleri ile herkesi şoke ederken eleme adayı olarak Nisa'yı göstermesi izleyenleri ekranlara kilitledi.

"NİSA'YA KIYAMIYORUM" SÖZLERİ AKILLARA GELDİ!

Survivor yarışmasında programın ilk günlerinde futbolcu Sercan'ın "Nisa'ya kıyamıyorum" sözleri ile başlayan aşk iddialarının ardından Nisa Bölükbaşı'na platonik bir aşk beslediği iddia edilen Sercan Yıldırım, Nisa ile konuşmuş ve "İnsanlar burada kendi içerisinde duygusal bir şeyler de yaşıyor. Sen ne düşünüyorsun?" diyerek Nisa'ya olan duygularını ifade etmişti.

Sercan Yıldırım'ı reddeden Nisa onu abisi olarak gördüğünü söylemişti.

Eleme konseyinde Evrim'in ardından ikinci aday olan Nisa, "Benim ismini söyleyeceğini tahmin ediyordum İlk fırsatta bunu yapacaktı." diyerek geçmişte yaşananlardan dolayı Sercan Yıldırım'ın intikam aldığını dile getirdi.

Sercan Yıldırım, Nisa'nın konseydeki sözleri sonrası Evrim ve Elif'e içini döktü.

Yıldırım, "O zaman her şey dökülsün. Ben bana gelen notları hiç açmadım. Bir sonraki konseyde açmayı düşünüyorum" dedi.

Yorumlar (0)
banner6