banner26

Anket: Çoğu İngiliz Covid-19'dan sonra yaşayış biçimini değiştirmek istiyor

İngiltere’de yapılan yeni bir araştırma, koronavirüs salgınının ardından pek çok insanın hayatında değişikliklere gitmek istediğini ortaya koydu. YouGov üzerinden 4 bin kişiyle yapılan ankete katılanların sadece yüzde 9’u hiçbir değişikliğe gitmeden koronavirüs salgını öncesindeki hayatına döneceğini söyledi.

Dünya 17.04.2020, 14:27 17.04.2020, 14:27
76
Anket: Çoğu İngiliz Covid-19'dan sonra yaşayış biçimini değiştirmek istiyor
banner32

İngiltere’de yapılan yeni bir araştırma, koronavirüs salgınının ardından pek çok insanın hayatında değişikliklere gitmek istediğini ortaya koydu.





YouGov üzerinden 4 bin kişiyle yapılan ankete katılanların sadece yüzde 9’u hiçbir değişikliğe gitmeden koronavirüs salgını öncesindeki hayatına döneceğini söyledi.





“Hayatımdaki bazı şeyleri değiştirmek istiyorum ve bir ülke olarak bundan ders çıkardığımızı umuyorum” beyanı, ankette yer alanların yüzde 54’ü için geçerli.





Yüzde 51’lik kesim havanın daha temiz olduğunu fark ettiklerini söylerken, yüzde 27’lik kesim daha fazla vahşi hayvan gördüklerini kaydetti. 10 kişiden 4’ü komşuların birbirlerine sahip çıktıklarını ve toplum olma hissini daha fazla yaşadıklarını söyledi.





Ankete katılanların yüzde 39’u aile ve arkadaşlarıyla daha fazla iletişim halinde olduklarını kaydetti.





10 kişiden 4’ü, yiyeceklere daha fazla şükran duymaya başladıklarını ve çiğ besinlerle daha fazla yemek yaptıklarını belirtti.


Yorumlar (0)
banner6