banner26

Suudi Arabistan cinayeti itiraf etti! Cemal Kaşıkçı kavgada öldü

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre, Suudi  Arabistan Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma neticesinde, Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul  Başkonsolosluğu'na geldiği sırada burada bulunan "başka Suudi vatandaşlarla  tartışmaya başladığı, tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve bunun sonucunda  Kaşıkçı'nın hayatını kaybettiği" belirtildi. Suudi Arabistan Başsavcılığının dosya hakkındaki soruşturmayı  sürdürdüğü ve olayla ilişkili 18 Suudi Arabistan vatandaşının gözaltına alındığı  aktarıldı.

Dünya 20.10.2018, 07:55 20.10.2018, 07:55
20
Suudi Arabistan cinayeti itiraf etti! Cemal Kaşıkçı kavgada öldü
banner32

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre, Suudi  Arabistan Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma neticesinde, Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul  Başkonsolosluğu'na geldiği sırada burada bulunan "başka Suudi vatandaşlarla  tartışmaya başladığı, tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve bunun sonucunda  Kaşıkçı'nın hayatını kaybettiği" belirtildi.

Suudi Arabistan Başsavcılığının dosya hakkındaki soruşturmayı  sürdürdüğü ve olayla ilişkili 18 Suudi Arabistan vatandaşının gözaltına alındığı  aktarıldı.

Kaşıkçı'nın ölümünde parmağı olan herkesten hesap sorulacağını ve  adalete teslim edileceğini duyuran savcılık, "elde ettiği tüm gerçeklerin  paylaşılacağını ve sorumluların adalet karşısına çıkarılacağını" kaydetti.

KAŞIKÇI'NIN CESEDİ NEREDE?

Reuters, Suudi yetkililere göre Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin yerel bir işbirlikçiye teslim edildiğini iddia etti.

Öte yandan bir diğer haberde de, Riyad yönetimi tarafından gazetecinin ölümüyle ilgili paylaşılan  bilgiler arasında cesedinin akıbetine yer verilmedi.

 

banner36
Yorumlar (0)
banner6