banner26

Aldatıldığını Zannedip Eve Kamera Koymuştu: Evinde Kadın Elbisesi Giymiş Kişi 'Kocası' Çıktı

İstanbul'da yaşayan ünlü bir televizyoncu olan A.B., evde iç çamaşırları ve kıyafetlerinin sürekli yer değiştirmesinden ötürü, eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek eve gizli kamera yerleştirdi. 5 yaşındaki çocuğunun, "Sen yokken eve bir kadın geliyor" demesiyle şüpheleri artan kadın, kamera kaydını izleyince şok oldu. Peruk takıp, makyaj yapan ve kıyafetlerini giyen kişinin kocası olduğu ortaya çıktı...

Genel 11.11.2020, 13:22 11.11.2020, 13:34
671
Aldatıldığını Zannedip Eve Kamera Koymuştu: Evinde Kadın Elbisesi Giymiş Kişi 'Kocası' Çıktı
banner32

Sait Özkan'ın haberine göre, İstanbul'da yaşanan olayda, ünlü televizyoncu A.B., eşinin kendisini aldattığı şüphesi ile kamera yerleştirdiği evde, kıyafetlerini giyen kişinin kocası olduğunu öğrendi.

A.B, kendisine ait kadın iç çamaşırı ve kıyafetlerin bizzat kocası K.B tarafından giyildiğini tespit etti.

Kocası, makyaj yapıp kadın kılığına girerek çocuğu ile oynamış

Kamera görüntülerinde, karısının kıyafetlerini giymesinin yanı sıra aynı zamanda makyaj yapan ve peruk takarak K.B'nin, 5 yaşındaki çocuklarıyla bu kılıkta oyun oynadığı ortaya çıktı.

A.B., kocasına 'nitelikli cinsel taciz' ve 'anne babanın çocuklara zarar verecek şekilde davranması' suçlaması ile boşanma davası açtı

A.B, soluğu mahkemede aldı. Boşanma davası açan A.B ayrıca eşi hakkında avukatı Orhan Adagül aracılığı ile 'nitelikli cinsel taciz', 'anne babanın çocuklara zarar verecek şekilde davranması' suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Çocuğuna 'erkeklerin büyüyünce kadın oldukları, etek giydikleri ve saç uzattıklarını' söylemiş

Boş zamanlarında kadın kılığına giren K.B'nin hal ve hareketlerindeki değişim 2017 yılında iş nedeniyle Hollanda'nın Amsterdam şehrinde yaşamaya başladıktan sonra gerçekleşti.

5 yaşındaki çocukları babasının kendisine verdiği cinsel yönden çarpık bilgileri, hem annesi hem de psikologla paylaştı.

Yorumlar (0)
banner6