banner26

15 gün önce 600 poşet çöp toplanan Boğaz'dan 350 poşet çöp daha çıktı!

Güncel 16.11.2022, 15:23
22
15 gün önce 600 poşet çöp toplanan Boğaz'dan 350 poşet çöp daha çıktı!
banner32

Girne Belediyesi tarafından yürütülen "Transfer İstasyonu ve Geliştirilmiş Atık Yönetim Hizmetleri Projesi” altında yürütülen “Sürdürülebilir Çevre Farkındalık Yaratma Kampanyası” çerçevesinde, Boğaz piknik alanında çevre temizliği yapıldı.

Avrupa Birliği tarafından Toplum Kalkınması Dördüncü Hibe Programı kapsamında finanse edilen etkinlikte, Girne Belediyesi, Karaoğlanoğlu İlkokulu 5. sınıf öğrencileri ve Vakıflar İdaresi Girne İyilik Gönüllüleri ve Belpaz Yatırım Ltd. Boğaz piknik alanını temizledi.

Piknik alanından toplam 350 poşet çöpün toplandığı etkinliğin başında, öğrencilere, naylon poşet kullanımını azaltmaya yönelik farkındalık yaratmak amacıyla, bez alışveriş çantası dağıtıldı

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, dün düzenlenen etkinlikte Karaoğlanoğlu İlkokulu beşinci sınıf öğrencileri ve Girne İyilik Gönüllüleri üyelerini görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

En iyi temizliğin kirletmemek olduğu ve çevrenin korunması için herkese görev düştüğünü kaydeden Güngördü, 15 gün önce temizlenen ve 600 poşet çöp toplanan Boğaz piknik alanının bugün yine aynı durumda olmasının üzüntü verici olduğunu belirtti.

banner36
Yorumlar (0)
banner6