banner26

'Aldattığı' gerekçesiyle eşine mum fırlattı

Gönyeli’de kendisini aldattığı gerekçesi ile eşini darp eden zanlı Serhat Kozoğlu tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Erkan Çelik, zanlı Serhat Kozoğlu’nun dün gece saat 23.

Güncel 25.03.2020, 20:42 25.03.2020, 20:42
93
'Aldattığı' gerekçesiyle eşine mum fırlattı
banner32

Gönyeli’de kendisini aldattığı gerekçesi ile eşini darp eden zanlı Serhat Kozoğlu tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.





Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Erkan Çelik, zanlı Serhat Kozoğlu’nun dün gece saat 23.15 raddelerinde Gönyeli'de ikametgâhlarının yatak odasında kendisini aldattığı gerekçesi ile aynı evde sakin eşi C. K.'nin üzerine 2 adet mum fırlatıp adı edilenin saçlarını iki eli ile çekmek sureti ile darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve başlatılan tahkikatın tamamlandığını belirterek, zanlının davalarının görülünceye dek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Yargıç Meltem Dündar da, zanlının ilerde davaları görüşülünceye değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.


banner36
Yorumlar (0)
banner6