banner26

Amfi Tiyatro’da duygu dolu gece

Güncel 26.05.2023, 12:02 26.05.2023, 12:06
12
Amfi Tiyatro’da duygu dolu gece
banner32

Mağusa’dan sonra Girne’de sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu, şarkılarını Şampiyon Melekler için söyledi

Başbakanlık himayelerinde, Antik Mağusa Vakfı ve Akademi Sanat Derneği işbirliğinde ülkeye gelen Antakya Medeniyetler Korosu, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına ilk konserini önceki akşam Mağusa’da Salamis Antik Tiyatro’da vermişti.

Yaklaşık bir saat sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu, tüm şarkılarını Şampiyon Melekler Takımı ve depremde hayatını kaybedenler için seslendirdi.

“Antakya Medeniyetler Korosu Şampiyon Melekler İçin Söylüyor - Şimdi Destek Zamanı” konseri, önceki akşam Mağusa’da gerçekleştirilmesinin ardından dün akşam da Girne’de yapıldı.

İki konserin tüm gelirleri Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneğine bağışlanacak.
Girne Amfi Tiyatrosu’nda yer alan konser yoğun ilgi gördü, duygulu anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konseri izledi.

Tatar konserde yaptığı konuşmada, 6 Şubat depreminde yaşamını yitirenleri unutmanın mümkün olmadığını, duyulan derin acıyı yüreğe gömerek yola devem etmek zorunda olunduğunu söyledi.

Şampiyon Meleklere ve depremde yaşamını yitiren diğer kişilere rahmet, yaslı ailelerine ve yakınlarına bir kez daha sabır dileyen Tatar, acıları aşmak için tek yürek olunduğunu ve Adıyaman’da depremle yıkılan otel hakkında devam eden davayı takip ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca konuşmasında, konseri düzenleyenlere ve Antakya Medeniyetler Korosu’na teşekkür etti.

Yorumlar (0)
banner6