banner26

Bir turizmcinin acı feryadı: 'Ölüyoruz, yok oluyoruz'

(gazetda- sosyal medya)   Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen turizm şirketlerinden Sayar Turizm’in direktörü Sinem Sayar Ercantan, banka faizlerine sert tepki gösterdi, “Ölüyoruz, yok oluyoruz” diyerek isyanını dile getirdi.  Ercantan, aylar öncesinden turizm operasyonları için uçağından oteline yüzbinlerce lira ödemeler yaptıklarını ancak şimdi hesaplarının eksilerde olduğunu ifade etti.

Güncel 14.05.2020, 22:58 14.05.2020, 22:58
80
Bir turizmcinin acı feryadı: 'Ölüyoruz, yok oluyoruz'
banner32

(gazetda- sosyal medya)   Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen turizm şirketlerinden Sayar Turizm’in direktörü Sinem Sayar Ercantan, banka faizlerine sert tepki gösterdi, “Ölüyoruz, yok oluyoruz” diyerek isyanını dile getirdi. 
Ercantan, aylar öncesinden turizm operasyonları için uçağından oteline yüzbinlerce lira ödemeler yaptıklarını ancak şimdi hesaplarının eksilerde olduğunu ifade etti.





Ercantan, aylarca satış yapamayacaklarını ve ofislerine de insan girmeyeceğini söyleyerek, buna rağmen bankadaki debit faizlerinin hiçbirşey yokmuş gibi işlemeye devam ettiğini belirtti. Ercantan bunu “insafsızlık” olarak nitelendirdi.





Sinem Sayar Ercantan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:





ÖLÜYORUZ,, YOK OLUYORUZ,, ÇÜRÜYORUZ...???Aylar öncesinden, turizm operasyonları için, uçağından oteline yüzbinlerce lira ödemeler yaptık.. Hesaplarımız eksilerde.. Daha aylarca bırakın satış yapmayı ofislerimize insan bile girmeyecek.. Ancak bankadaki debit faizleri hiçbirşey yokmuş gibi işlemeye devam ediyor.. Yapmayın yahu bu insafsızığı!! % 15-16 gibi oranlar insafsızlık..
Turizm sektörüne, özellikle operasyon yapan acentelere %4 %5 faiz oranlarıyla kredi sağlamalısınız.. DUYUN ARTIK SESİMİZİ






Yorumlar (0)
banner6