banner26

'Dayanacak gücüm kalmadı, yardım edin' dedi; Baybars söz verdi...

Geçirdiği iş kazası nedeni ile beli kırılan 3 çocuk babası Ersan Zülküf isimli vatandaş, İmmün (bağışıklık) yetmezliği yaşayan eşi ve mikro sefali hastası olan 5 yaşındaki kızının yaşadığı sağlık sorunları karşısında çaresiz kaldı, yardım çağrısı yaptı.

Güncel 15.04.2020, 20:45 15.04.2020, 20:45
99
'Dayanacak gücüm kalmadı, yardım edin' dedi; Baybars söz verdi...
banner32

Geçirdiği iş kazası nedeni ile beli kırılan 3 çocuk babası Ersan Zülküf isimli vatandaş, İmmün (bağışıklık) yetmezliği yaşayan eşi ve mikro sefali hastası olan 5 yaşındaki kızının yaşadığı sağlık sorunları karşısında çaresiz kaldı, yardım çağrısı yaptı.









Zülküf ailesinin sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısı üzerine İçişleri Bakanlığı hemen harekete geçti.





İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Zülküf ailesine gerekli gıda, süt ve ihtiyaçları konusunda yardımda bulunulacağı sözünü verdi.





Baybars, beli kırık olan Ersan Zülküf, immün yetmezliği yaşayan eşi ve mikro sefali hastası olan 5 yaşındaki kızının tedavilerinin devamı ve gerekenin yapılması için Sağlık Bakanlığı’na da girişimlerde bulundu.





Ersan Zülküf, yaptığı çağrıda immün yetmezliği olan 38 yaşındaki eşinin haftanın 1 günü onkolojiye ve hemotoloji bölümüne yatarak ilaç alabildiği sürece hayatta kalabildiğini, ancak salgın sonrasında hastanede oluşan karmaşa ve kendisinin geçirdiği iş kazası sonrasında eşini hastaneye ulaştırmasının imkansız hale geldiğini anlattı.





Zülküf, bu nedenden dolayı eşinin hayatının tehlikede olduğunu vurguladı.





Ersan Zülküf’un paylaşımı şöyle:





Ailem için bu sessiz çığlığıma kulak verin!! Dayanacak gücüm kalmadı!

Sayın;Lefkoşa Belediye Başkanım Mehmet Harmancı ve tüm Lefkoşa Belediyesi çalışanları!
Bu zorlu süreçte; tüm imkansızlıklara rağmen,tüm şartları zorlayarak,kendi sağlığınızı tehlikeye atarak, tüm ihtiyaçlı ailelere olduğu gibi bana ve aileme;hayatımızı idame ettirebilmemiz için,elinizden geldiğince yaptığınız tüm yardımlarınız için sizlere sonsuz teşekkur ediyorum!
Tüm kamuoyu karşısında sizlere minnettarlığımı bildirirken;hükümet yetkililerine ve bana yardım elini uzatabilecek tüm duyarlı halkıma da seslenmek istiyorum.
İmmün yetmezliği olan 38 yaşındaki eşim ,haftanın 1 günü onkolojiye ve hemotoloji bölümüne yatarak ilaç alabildiği sürece hayatta kalabildiğini,ancak salgın sonrasında hastahanede oluşan karmaşa ve benim geçirdiğim iş kazası sonrasında eşimi hastahaneye ulaştırmam imkansız hale geldiğinden dolayı,eşimin hayati anlamda yaşamının tehlikede olduğunu bildirmek istiyorum!
ben salgından kısa bir süre önce,iş yerimde merdivenden düşerek belimden darbe almış ancak hastahaneye gittiğimde;sadece çatlak olduğunu,korse kullanarak bunun düzeleceğini söyleyen doktorların yönlendirmesiyle,bu durumu atlatmak icin önerilenler doğrultusunda iyileşmeyi beklerken,ağrılarımın şiddetle artması neticesinde yeniden doktora gittiğimde;ağrılarımın nedeninin çatlak değil ;düşme sonucu belimde oluşan kırıkların olduğu anlaşıldı ve hemen ameliyata alındım.ancak gün geçtikçe ağrılarım dayanılmaz bir noktaya geldi;oturamaz yatamaz durumuna geldim.beni sürekli uyutan şiddetli ağrı kesicilerin de bir işe yaramaması nedeniyle emar çektirmem için hastahaneye gitmem gerektiği söylendi.
ancak oraya gidebilecek gücüm ve imkanım olmadığı gibi,sanıyorum ki salgınla birlikte hastahanedeki durumun elverişsizliğinden olacak,doktorum ilaçlarımı arttırarak 2 ay daha evde beklememi söyledi. Ancak artık bu dayanılmaz acılara katlanamaz durumda olduğumdan ve sürekli yatmak zorunda olmamdan dolayı,immün yetmezliği olan ve acil!!ilâç alması gereken eşim için de birşey yapamıyorum!!!
bize ihtiyacı olan 5-6-8 yaşlarındaki 3 çocuğumdan biri olan,5 yaşındaki kızımın;mikro sefali hastası olduğunu ve ciddi bir bakıma ihtiyacı olmasına rağmen,eşimle birlikte ona ve diğer çocuklarıma bakamayacak duruma geldiğimizi duyurmak istiyorum!!
eşimin acilen hastahaneye yetiştirilmesi,mikro sefali hastası kızımın ve diğer 2 çocuğumun acil ıhtiyaçlarının giderilmesi, beni dayanılmaz ağrılarla yatağa hapseden ağrılardan kurtulabilmem için
hükümetimize ,doktorlarımıza ve sesimi duyurabilmem için tüm halkıma; bana yardım elini uzatmaları için!
hayata tutunabilmem için!!
yardım!!
çağrısında bulunuyorum!
lütfen çocuklarım ve eşim için sessiz çığlığıma kulak verin!!!!
artık dayanacak gücüm kalmadı.






Yorumlar (0)
banner6